INSPIRED BY NATURE WITH A TOUCH OF GLITTER


Herfst- wintercollectie 2019-2020
LE BIG

LE BIG girls zijn voor dit seizoen inspiratie gaan zoeken in de bibiliotheek van de Amsterdam Zoo. Hun fantasie ging met ze aan de haal en het resultaat is een bonte verzameling fantasiedieren in hun eigen fantasie natuur. Het kleurenpalet van de collectie voor de herfst- en wintercollectie 2019-2020 is gebaseerd op de natuur. Verschillende tinten donkergroen, blauwe tinten van een winterse lucht met een touch of glitter. Het palet wordt aangevuld met warme tinten rood en roze. Een mooi voorbeeld van deze kleurencombinatie is te zien in de luipaard print. De traditionele luipaard print in een nieuw jasje.


Traditionele elementen in een nieuw jasje stoppen is een terugkerend thema dit seisoen bij LE BIG. De traditionele streep krijgt een LE BIG look door de toevoeging van lurex, luxueus en glamorous. Ook de essentiƫle LE BIG looks hebben een nieuwe twist gekregen. Zo is het plooienrokje nu beschikbaar in satijn en de top met kraag heeft ruffles en een print. Verder komt LE BIG ook met een aantal nieuwe items dit seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de corduroy salopettejurk of de wijde broek met lurex strepen?


Ook de schoenen en accessoires is LE BIG dit seizoen niet vergeten. Te gekke glam sneakers en glitterende boots of gave haarbanden om je LE BIG look helemaal compleet te maken! De tassen sluiten helemaal aan bij het totaalplaatje van de collectie. Onze favoriet? De tassen met de luipaardprint 2.0!


Verkoopinformatie:


LE BIG Clothing
S-Fashion

Sanny van Rooy

+31 (0)6 341 735 45
sanny@s-fashion.nl
www.lebig.com


Footwear, Travel en Accessoire display

SHOEROOM 468
Bart Puts
+31 (0)6 537 115 13

Belgische agent:

TROTSTAR BVBA

Katrin Jamart

+32 (0)497 432 153

katrin.jamart@trotstar.com

www.trotstar.com


SundaySchool - 13 januari

Nieuwe fabriek 01