“INDIGO IS IN OUR DNA. WE ARE BORN AND RAIZZED IN DENIM. DENIM IS WHAT WE DO”


Denim zit in ons DNA, we zijn ermee opgegroeid en als het aan Raizzed ligt blijft dat nog generaties lang zo doorgaan. Raizzed vindt namelijk dat iedereen moet kunnen opgroeien in denim, en daarom is er een hoogwaardige collectie ontwikkeld tegen zeer scherpe prijzen.


De denimmodellen van Raizzed zijn échte musthaves, met stoere wassingen van dark blue en mid blue tot black en grey. Iedere stijl is tot in de puntjes uitgewerkt en de pasvorm geeft het gevoel speciaal voor jou gemaakt te zijn. Ieder model is vernoemd naar een hippe stad voor een stoere attitude!


Naast denim biedt Raizzed streetwear jassen, sweaters en t-shirts. De streetstyle look is perfect uitgewerkt met stoere prints, opmerkelijke kleuren en unieke details. Onze stylisten stellen de collectie samen met inspiratie die ze ontdekken over de hele wereld. Hierdoor worden de beste looks uitgewerkt tot unieke items speciaal voor Raizzed. Combineer de streetwear items met een stoere jeans van Raizzed voor een unieke, edgy en strakke look. Een Raizzed-set geeft je een basis om zelfvertrouwen uit te stralen, waardoor je de hele wereld aan kan.


Raizzed is voor alle kids van 2 tot 16 jaar en biedt hoge kwaliteit items tegen zeer scherpe prijzen. Jeans zijn €29,99 of €39,99 verkoop en winterjassen zijn €69,99 verkoop.


Verkoopinformatie:

Tess@raizzed.com

+31 (0)6 285 027 71

Sunday School – 13 januari 2019

Stand Loods 7 02