Over the moon!

Herfst- en wintercollectie 19/20
Tumble 'N Dry


Sterren, raketten, bliksemflitsen en galaxy-teksten: van de allernieuwste Tumble ’N Dry collectie wordt iedereen buitenaards blij. Dat is niet alleen te danken aan de space-prints, maar ook aan de comfy, actie-proof stoffen en hippe oranje, groene en gele tinten. Get ready for the winter launch!

Wrap and wander

De aller-nieuwste range Tumble 'N Dry jassen zijn er echt in alle vormen en maten. Ga jij voor een lekker dikke jas om lekker buiten te spelen? Of liever voor een chique faux-fur die ook prima geschikt is voor binnen? Stoere bombers met teddy kraag of een chique lange jas, er is echt voor ieder wat wils. De space trend komt terug in sterren prints en een glitterdetail hier en daar.

Explore & Relax

Geschikt voor lekker actief zijn én voor bankhangen! Verwacht van de nieuwe Tumble 'N Dry collectie lekker veel (organische) comfy stoffen. Heerlijke sweatbroekjes en boxpakjes waar je kleintje zich heerlijk in kan bewegen. Door alle collecties heen (van Zero tot HI) zien we de space trend terugkomen, soms in de kleuren, soms in een letterlijke space print of hier en daar wat glitter. Verder is de collectie lekker sporty met sportieve stoffen en stoere streep details. Voor de denim geldt dit seizoen het codewoord: 'used'. En dan hebben we 't over faded, ripped of repaired jeans. Use it or lose it!


Verkoopinformatie

Edward Coevert
+31(0)6 508 752 17
E.Coevert@tumblendry.com
www.tumblendry.com


SundaySchool – 13 januari
Copraloods
06