We are Raizzed in Denim

Afgelopen december waren we op bezoek bij Love for Denim en spraken we met Tess Wilson. Ze is namelijk verantwoordelijk voor een nieuw merk onder de Love for Denim paraplu. Let’s talk about: Raizzed!

Even voorstellen

Allereerst stellen we Tess even aan je voor. Tess is vanaf 12 november begonnen als hoofdverantwoordelijke voor Raizzed. Ze komt uit de branche en heeft een passie voor kindermode en kwaliteit. Het enthousiasme dat Tess tijdens ons gesprek uitstraalt is aanstekelijk. “Het ging eigenlijk allemaal heel snel, het gevoel was wederzijds gelijk goed en ik sta te springen om deze mooie producten met deze kwaliteit aan de handel te laten zien!”, aldus Tess.

Raizzed

Dan nu over Raizzed. “We hebben goed geluisterd naar een aantal grote e-retailers en retailers wat volgens hen het beste verkoopt. Jeans uit het lagere prijssegment verkopen goed, maar wij denken dat de kwaliteit van de producten binnen dit segment nog flink te verbeteren valt”. De focus ligt dus op het midden-laag segment, maar met top kwaliteit die je eigenlijk alleen maar vindt in het hogere prijssegment.

Snel schakelen

“Naast de hoofdcollectie willen we in het seizoen snel schakelen. Wat zijn de actuele trends? Dan kunnen we daar op inspelen en leveren op korte termijn”. Snel schakelen kunnen ze bij Raizzed zeker, zes weken voor ons gesprek stond er nog niks en nu zijn de eerste sample producten binnen en staat er over een paar dagen een fotoshoot gepland. “Love for Denim is een groot bedrijf maar we schakelen hier alsof we een klein bedrijf zijn. In combinatie met de knowhow die we over de jaren hebben opgebouwd, zorgt dat ervoor dat we snel kunnen schakelen en inspelen op de vraag uit de markt. Dat willen we met Raizzed echt naar een hoger niveau tillen”.

De collectie

De lancering van Raizzed zal plaatsvinden tijdens Sunday School op 13 januari. Er wordt gestart met een collectie jeans, T-shirts, sweaters en winterjassen. Tess omschrijft de stijl van de collectie als: “urban, streetstyle, minimalistisch, stoer, trendy en kleurrijk”. De collectie is voor kids van 2 tot 16 jaar. Jeans zijn €29,99 of €39,99 verkoop en winterjassen zijn €69,99 verkoop. “Raizzed is voor iedereen, heeft een perfecte pasvorm, is duidelijk en toegankelijk!”


WE ARE RAIZZED IN DENIM!

Verkoopinformatie:


Tess@raizzed.com

+31 (0)6 285 027 71


Sunday School – 13 januari 2019

Stand Loods 7 02