ECCO KIDS COLLECTIE

GOOD SHOES FOR KIDS


Afgelopen zomerseizoen waren het de volwassen Crepetray schoenen die eruit sprongen; boots met een zool in crêpelook, vervaardigd uit een rubberen ‘tray’ die weer gevuld is met P.U.. In de zomer van 2019 maakt het Deense merk ECCO ze ook in kindermodellen.


Ieder Crepetray model is nauwkeurig onderzocht op geschiktheid voor de kids. Met uiteindelijk resultaat; een diverse lijn, met casual én formele schoenen voor kinderen in alle leeftijden!

Het mini-me assortiment wordt op deze manier uitgebreid. Kinderen kunnen precies aantrekken wat hun ouders ook dragen: just like the parents!Showroom C.A.S.T.

257 1 blauw

T 030 6039166


Het enige verschil is dat er bij de ontwikkeling rekening gehouden wordt met de behoeften van de jonge doelgroep. Eerder werd er ook al een kleine versie gelanceerd van de welbekende Soft shoenen. Naast de Crepetray heeft ECCO nog vele diverse kindermodellen. Denk bijvoorbeeld aan de BIOM sandalen voor jongens of de ECCO Flora voor meisjes.

Wilt u meer informatie over de ECCO Kids Collectie? Loop dan even de showroom binnen of maak een afspraak met Désiree van der Spoel via desv@ecco.com of bel naar 06-11437134.
In C.A.S.T. staat het merk in showroom 257. Neem zeker even een kijkje!

ECCO Mini

ECCO Flora

ECCO Crepetray Girls

ECCO Biom Raft

ECCO Crepetray Boys

ECCO S7