SHOESME LOVE SNEAKERS

EEN SS19 COLLECTIE BOMVOL SNEAKERS IN EEN GEMIDDELDE PRIJSKLASSE

De zomer van 2019 staat bij Shoesme in het teken van sneakers, sneakers en nog meer sneakers. Afgelopen maanden werd de canvassneakercollectie al met succes ontvangen en verkocht. Nu is deze prijsaantrekkelijke collectie doorontwikkeld en uitgebreid in de kleine maten. Benieuwd hoe de lijn "Shoesme love sneakers" eruitziet? Je leest en ziet het hier!

Shoesme love sneakers is een uitgewerkte sneakerlijn die kan concurreren met het sportsegment en tegelijkertijd alle kenmerken heeft waar goede kinderschoenen aan moeten voldoen. Zo zijn alle sneakers voorzien van uitneembare voetbedden, rubberen stootneuzen en flexibele zolen. Shoesme sneakers zijn tot in detail uitgewerkt met het kenmerkende Shoesme-DNA. Denk aan sterren, mooie kleurcombinaties en prints zoals de dino-print die je dit seizoen ook op onze bijpassende rugzakken terugziet.

Shoesme merkte dat er behoefte was aan schoenen in een gemiddelde prijsklasse, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze sneakers onderscheiden zich niet alleen door de kwaliteit en hippe ontwerpen, maar ook qua prijsstelling. Met een winkelverkoopprijs vanaf €49,95 en een maatboog van maat 20 t/m 35, zijn deze sneakers ideaal om een collectie met een goede prijsopbouw neer te zetten. Hiermee kun je als retailer een grotere groep consumenten tevreden stellen.

Alle sneakers zijn te zien op denieuwe sneaker-wall van Shoesme in C.A.S.T. Nieuwegein. Ook staat de Shoesme-catwalk vol met nieuwe modelletjes, waaronder prachtige sandalen én de bestsellers van het afgelopen jaar. Loop zeker even binnen bij de showroom van het merk om vast een impressie te krijgen van de nieuwe zomercollectie. Eerst meer informatie? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.


T: +31(0)135711902
E: info@shoesme.nl
C.A.S.T. Showroom 474

Voor de regio Zuid Nederland kun je contact opnemen met Guus Pigmans via +31(0)642382828 of guus@shoesme.nl. De regio Noord Nederland kan Barbara van Riel contacten via +31(0)639430804 of barbara@shoesme.nl.


Deelnemer van: