STOERE STAPPERS


SS19 COLLECTIE VINGINO FOOTWEAR

Een merk dat street-wise jeans en kleding maakt waarin ieder kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. Sinds de oprichting in 2001 is Vingino uitgegroeid van een klein denim-only bedrijf tot een veelzijdig, wereldwijd bekend merk. Vingino heeft iets te bieden voor kids van iedere leeftijd en brengt daarnaast allang niet meer alleen denim. Een voorbeeld van die uitbreiding is de Vingino footwear collectie. En de nieuwe SS19 collectie is een feest voor het oog.


De gloednieuwe collectie van Vingino Footwear staat weer voor de deur. Bij Vingino is alleen het beste van het beste goed genoeg. De schoenen zien er dus niet alleen stoer uit, maar gaan daarnaast ook heel lang mee. Inspiratie voor stoffen en looks haalt Vingino van over de hele wereld, met daarnaast altijd een vleugje Italian vintage.

Kenmerkend dit seizoen zijn de dikke zolen die de gehele collectie een stoere look geven. De jongens zien we veelal terug in de kleuren blauw, groen en wit. De collectie voor de meiden heeft een girly look. Zo spotten we veel metallic kleuren in combinatie met een glitteraccent. Ook zien we hier en daar een ster voorbijkomen. En aan printjes dit seizoen geen gebrek. De luipaardprint is een echte eyecatcher en ook de camouflageprint maakt weer een comeback. We can’t get enough!


De sneakers hebben een prijsklasse vanaf € 59,99 t/m € 99,99. Sandalen zijn verkrijgbaar vanaf € 39,99 t/m € 59,99 en slippers vanaf € 14,99 t/m € 22,99.


Verkoopinformatie:

Dennis van de Roer

0416 566666

06 53363452

vinginofootwear@afg-int.com

www.vingino.com


SHOWROOM:

C.A.S.T..

062 level 0

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein


Deelnemer van: