KIDS fashion mag beursedities


Het stoere kindermodemerk KIE stone is er voor girls met de maten 98 tot en met 164. Maar dat is nog niet alles. Het merk richt zich sinds dit seizoen ook op de grown-ups en komt met kleding in de maten XS, S en M. Zo kunnen de meiden nog langer genieten van het merk. Hoe gaaf is dat!


De kleding groeit in populariteit. Op het moment zou ieder meisje wel een item van het merk in haar kast willen hebben hangen en geef ze eens ongelijk! De volwassen look maakt de kleding voor iedere gelegenheid geschikt. Perfecte pasvormen, mooie stoffen en de juiste kwaliteit. De kleding wordt volledig doorgepast én waar nodig aangepast voor het geproduceerd wordt en in de winkels hangt.

Wat KIE stone erg belangrijk vindt is dat het productieproces op eerlijke wijze verloopt. Het merk wil ervoor zorgen dat de medewerkers happy zijn en niet worden uitgebuit. Om die reden werken ze alleen samen met Europese ateliers.

Wat we in de winter van 2019/2020 vooral gaan zien? Trendy printjes, most-wanted modellen, verschillende kleurthema’s en vooral heel veel mogelijke combinaties. Niets is hetzelfde, de details zijn het allerbelangrijkst! En in the end zit de kleding ook nog eens lekker, wat wil je nog meer als kind!

Benieuwd naar dit mooie merk of gewoon op zoek naar wat meer informatie? Neem contact op met Ageeth Tijhaar agenturen via info@kiestone.nl. Ook op de website krijg je een goed beeld van de mooie collecties: www.kiestone.nl

KIE Stone: wat meiden willen

Verkoopinformatie: 

Ageeth Tijhaar Agenturen

Ageet Tijhaar

+31(0)6 224 507 18

info@kiestone.nl


SundaySchool - 13 januari
Stand Loods 8 18