Mim-Pi 

MIM-PI goes Boho!

De nieuwe collectie van MIM-PI is geheel geïnspireerd op Ibiza, Marrakech, Bali en India: de plekken waar ‘de Bohemian traveller’ van vandaag graag zijn of haar vakanties doorbrengt en waar sommige avonturiers zelfs neerstrijken om te wonen in een zonnig paradijs. Tevens de plek waar Pipi Langkous heen zou varen, want MIM-PI betekent ‘dromen’ in het Balinees. De collectie is dan ook ontworpen voor de Pipi’s van vandaag!

MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI .  MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI .  MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI .  MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI  MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI .  MIM-PI .  MIM-PI   MIM-PI

Wintermans Agenturen

Tel: +31 (0)165 560549

E-Mail: info@wintermans-agenturen.nlBegin 2018 droeg Prinses Amalia, ter gelegenheid van de verjaardag van Prinses Beatrix, een rood met wit bohemian jurkje van het Griekse merk Devotion. Het jurkje was gelijk een enorme hit en werd vervolgens door half bekend Nederland gedragen. MIM-PI heeft de ‘Amalia jurk’ vandaag de dag in een geheel nieuw jasje gestoken. Het jurkje is in een aantal verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder in Living coral (de Pantone kleur van het jaar) en in Hamman blauw.De collectie is verkrijgbaar voor meiden in de maten 92 t/m 152.

Mim-Pi SS20

Verkoopinformatie:
Mim-PI
+31 (0)72 7435989
leonora@mim-pi.com
www.mim-pi.com

Mim-Pi

MIM-PI   MIM-PI   MIM-PI   MIM-PI   MIM-PI   MIM_PI    MIM-PI

Mim-Pi SS20

De collectie is verkrijgbaar voor meiden in de maten 92 t/m 152.

Verkoopinformatie:
Mim-PI
+31 (0)72 7435989
leonora@mim-pi.com
www.mim-pi.com

MIM-PI goes Boho!

De nieuwe collectie van MIM-PI is geheel geïnspireerd op Ibiza, Marrakech, Bali en India: de plekken waar ‘de Bohemian traveller’ van vandaag graag zijn of haar vakanties doorbrengt en waar sommige avonturiers zelfs neerstrijken om te wonen in een zonnig paradijs. Tevens de plek waar Pipi Langkous heen zou varen, want MIM-PI betekent ‘dromen’ in het Balinees. De collectie is dan ook ontworpen voor de Pipi’s van vandaag!Begin 2018 droeg Prinses Amalia, ter gelegenheid van de verjaardag van Prinses Beatrix, een rood met wit bohemian jurkje van het Griekse merk Devotion. Het jurkje was gelijk een enorme hit en werd vervolgens door half bekend Nederland gedragen. MIM-PI heeft de ‘Amalia jurk’ vandaag de dag in een geheel nieuw jasje gestoken. Het jurkje is in een aantal verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder in Living coral (de Pantone kleur van het jaar) en in Hamman blauw.Meer informatie

Uitgeverij: Junior Media b.v.

Hoofdredactie: Benthe de Bont

Redactie: Pieke Hoek Eva de Rond Joshka Mandersloot Esther van Scherrenburg Rinske Heuker Fleur Olijve

Vormgeving: Rinske Heuker Fleur Olijve

Uitgever: Maas van Drie

Voor meer informatie over KIDS fashion mag en advertentiemogelijkheden, neem contact met ons op!

Copyright 2019.

KIDS fashion mag is een uitgave van Junior Media b.v.. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgenomen of op welke wijze dan ook openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Neem contact op

Ruimte om extra contactgegevens te plaatsen samen met een contactformulier wat op het e-mail adres uit de dashboard instellingen binnen komt.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze publicatie

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in publicaties

Zoek naar een specifieke term in de verschillende publicaties.
Vul minimaal 3 karakters in.

KIDS fashion mag beursedities

Volledig scherm